Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Egyedi póló- textil nyomtatás

Mielőtt felvennéd velünk a kapcsolatot és ajánlatot kérnél, kérjük előbb győződj meg róla, hogy a szín kínálatunkban szerepelnek azok a színek, amelyek szükségesek az általad kért munkához! Jelenleg kizárólag az ebben a táblázatban látható színeket tudjuk nyomtatni textil felületre:

szintabla.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Néhány általános árajánlat a leggyakrabban előforduló kérések alapján:

Logózás 10x10cm méretben már 490Ft/db-tól!

Feliratozás 1,5x5cm-es mérettől már 190Ft/db-tól!

Nagyobb minták nyomása  (hozzávetőleg 30x35cm-es méretben) akár 1490Ft/db-tól! 

Áraink kizárólag tájékoztató jellegűek és csak a nyomtatás költségeit tartalmazzák, a hozzá való textil árát nem! A nyomtatási árak egy színnel lettek megadva, minden további szín feláras. A végösszeget befolyásolja a kért darabszám, a kért textil szabása, a minta bonyolultsága, hogy igényel-e további szerkesztést a nyomtatáshoz és még további hasonló tényezők, részletek. Gyakorlatilag nincs két egyforma megrendelésünk, ezért kérjük mindenképp vedd fel velünk a kapcsolatot a személyre szabott árajánlat megállapításához!

E-mail: info@hessianhungary.com   

Hozott textil esetén nem vállalunk garanciát a tartósságra. Az általunk használt pólók-pulóverek kiváló minőségűek, 100% pamut tartalmúak, kényelmes, puha, tartós szabásúak, évek óta maximális elégedettséget kapnak! Adler márkajelzésűek, európai gyártótól, európai méretezéssel. A gyártó kínálatában szinte minden termék kapható az alap környakas pólótól, a fényvisszaverő felsőig, gyerek és munkaruházat, valamint divatos utcai viselet egyaránt.

 

A textilnyomás során használt technikáról részletesebben  itt olvashatsz https://www.hessianhungary.com/cikkek/nyitooldal/textilnyomas.html